arrow_drop_up arrow_drop_down

Money Planner

by PorteRenee

Wat is dat?

Ben jij iemand die het overgemaakte spaargeld toch weer terugboekt, of houd jij je – voor even dan – keurig aan je budget? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben geen idee hoeveel geld ze uitgeven aan boodschappen, kleding of gezellige borrels op een zonnig terrasje. Daar komt nu verandering in.

De persoonlijke Money Planner van PorteRenee is een geweldige manier om je financiën bij te houden door inkomsten, uitgaven en doelen bij te houden. Zie welke mogelijkheden jouw eigen geld je kan bieden, en creëer het leven waar je altijd al van droomt!

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
De planner is prachtig vormgegeven waardoor je nog meer zin krijgt om hem in te gaan vullen. Ook staat de planner vol met tips en maakt het alles heel overzichtelijk.
Linda
Ms. Nameless
Add Your Stars
Heel handig en praktisch boek om meer inzicht te krijgen in je geldzaken. Het maakt je echt bewust van je inkomsten en uitgaven en daardoor wordt geld besparen en uiteindelijk meer geld overhouden een stuk makkelijker. Daarnaast is het ook nog eens een mooie hardcover en ziet het er heel mooi uit!

Anne

Ms. Nameless
Add Your Stars
Super fijn! Prachtige vormgeving. Duidelijke indeling en toptips. Dit gaat me zeker helpen. Hoef nu niet meer te knutselen. Dat was leuk maar veel werk.
Mina
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ga aan de slag met je eigen centen!